До відома суб’єктів господарювання

 

Головне управління Держпродспоживслужби в Рівненській області повідомляє, що з метою ідентифікації тварин, їх державного обліку та реєстрації створено Єдиний державний реєстр тварин. Інформація з Реєстру тварин надається у вигляді витягу з Реєстру тварин на безоплатній основі за письмовим або електронного зверненням власника тварини або юридичної особи.

Порядок видачі витягів з Єдиного державного реєстру тварин та форми витягів визначено Положенням про Єдиний державний реєстр тварин, затвердженого наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 25 вересня 2012 року № 578, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 10 жовтня 2012 року за № 1713/22025 (зі змінами).

Для отримання витягу з Єдиного державного реєстру тварин у паперовій формі потрібно подати письмову або електронну заяву юридичною або фізичною особою до районного управління Головного Держпродспоживслужби в Рівненській області відповідної зони обслуговування або до Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області. За наслідками розгляду заяви протягом 5 календарних днів з дня реєстрації заяви буде сформований та виданий витяг з Єдиного державного реєстру тварин.

Порядок дій для отримання витягу з Єдиного державного реєстру тварин опублікований на офіційній сторінці Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області.