Нормативно-правова база

Наказ Держпродспоживслужби «Про затвердження Антикорупційної програми Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на 2024-2026 роки» від 20.03.2024 № 167

АНТИКОРУПЦІЙНА ПРОГРАМА Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на 2024-2026 роки

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3


Наказ № 195-ОД від 14.08.2019 року Про затвердження Порядку організації роботи із повідомленнями про корупцію, внесеними викривачами в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Рівненській області

Порядок організації роботи із повідомленнями про корупцію, внесеними викривачами в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Рівненській області

Додатки до Порядку організації роботи із повідомленнями про корупцію, внесеними викривачами в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Рівненській області

 

Наказ №281-ОД від 26.12.2018 «Про затвердження плану заходів Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області щодо запобігання корупції на 2019 рік»

План заходів щодо запобігання корупції на 2019 рік

 

Наказ №494 від 30.06.2017 «Про затвердження Антикорупційної програми Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на 2017 рік» 

Антикорупційна програма Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на 2017 рік

Додаток 1 до Антикорупційної програми Держпродспоживслужби на 2017 рік

Додаток 2 до Антикорупційної програми Держпродспоживслужби на 2017 рік

 

Наказ Держпродспоживслужби від 17.02.2017 № 116 «Про проведення оцінки корупційних ризиків»

 

Методичні рекомендації з питань запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у діяльності осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та прирівняних до них осіб