Запрошуємо на семінар для представників громадських об’єднань споживачів та суб’єктів господарювання

 

12 березня 2020 року Головним управлінням Держпродспоживслужби в Рівненській області буде проведено семінар для представників громадських об’єднань споживачів та суб’єктів господарювання (виробників, імпортерів та розповсюджувачів продукції).

Початок заходу: о 14:00 год.

Місце проведення: м. Корець, Рівненської області площа Київська, 5, малий зал РДА.

Мета: детально роз’яснити Учасникам заходу основні тези Закону України «Про захист прав споживачів», зокрема, ознайомити з правами та обов’язками споживачів. Забезпечення прав споживачів на одержання необхідної, доступної, достовірної та своєчасної інформації про продукцію, що забезпечує можливість її свідомого і компетентного вибору (стаття 15 Закону України «Про захист прав споживачів»), про зміни до Закону України «Про рекламу» (використання державної мови), про Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо зменшення тиску на бізнес з боку органів ринкового нагляду» та інше.

Навчання проводяться у відповідності до п. 14 Плану заходів з реалізації Концепції державної політики у сфері захисту прав споживачів на період до 2020 року, затвердженою розпорядженням Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року № 983-р., наказом Держпродспоживслужби від 18.05.2018 № 409 затвердженої Дорожньої карти щодо виконання Плану заходів з реалізації Концепції державної політики у сфері захисту прав споживачів на період до 2020 року.

В заходах візьмуть участь: керівники та спеціалісти управління захисту споживачів (спеціалісти відділу ринкового та метрологічного нагляду, відділу контролю за рекламою дотриманням  антитютюнового законодавством та пробірного контролю), представники Корецького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області.

Запрошуються: представники районних державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, об’єднаних територіальних громад районів, громадських об’єднань споживачів та суб’єктів господарювання (виробників, імпортерів та розповсюджувачів продукції), представники ЗМІ.

Контактний телефон:(0362) 62-85-72, 63-15-55.