Про участь у роботі обласної дегустаційної комісії
08.11.2019 року відбулося засідання обласної дегустаційної комісії, яка діє згідно розпорядження Голови Рівненської облдержадміністрації при ДП «Рівнестандартметрологія». У роботі дегустаційної комісії взяли участь представники Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області.
Для проведення органолептичного контролю представлено продукцію 3 виробниками Рівненської області:
- ДП «Радивилівський комбінат хлібопродуктів» (м. Радивилів);
- ТзОВ – Фірма «ОТТІМО» (м. Рівне);
- ФОП Майстров В. Д. (с. Стовпин, Корецький район, Рівненська область).
ДП «Радивилівський комбінат хлібопродуктів» представив борошно та крупи власного виробництва; ТзОВ – Фірма «ОТТІМО» представила горішки арахісу в асортименті; кукурудзяні палички в асортименті; попкорн в асортименті; ФОП Майстров В. Д. представив ковбасні вироби в асортименті.
Вся вищезазначена продукція за органолептичними показниками та за маркуванням відповідала вимогам нормативних документів і запропонована членами дегустаційної комісії до виробництва, а також комісією затверджено технологічну документацію на вищезазначену продукцію.
Інформацію підготовлено:
В. Андрусенко
