Cемінар-навчання на тему: «Здійснення контролю за впровадженням операторами ринку області постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи НАССР»
Семінар – навчання організовано Головним управлінням Держпродспоживслужби в Рівненській області та спільно з Рівненським фаховим коледжем інформаційних технологій з метою надання студентам роз’яснень щодо питань безпечності харчових продуктів та впровадження системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР).
Розпочав семінар з привітальним словом начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області Володимир Лазарчук.
Представлення програми та цілей семінару, ознайомлення з нормативно – правовими актами законодавства України щодо постійно діючих процедур заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках. Критерії за якими оцінюється ступінь ризику від провадження діяльності операторів ринку (потужностей) вимогам законодавства про харчові продукти доповіла начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області Тетяну Луцків
З переліком питань акта, складеного за результатами проведення заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР ознайомив заступник начальника управління – начальник відділу державного контролю управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області Анатолій Голубовський.
Про відповідальність операторів ринку за порушення Законодавства про харчові продукти та корми ознайомив заступник начальника відділу безпечності харчових продуктів та кормів управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області Роман Вєтров.
За наслідками семінару доповідачі відповіли на запитання.