Відбувся семінар щодо системи управління безпечністю харчових продуктів

 

В рамках надання підтримки Міжнародною фінансовою корпорацією (International Finance Corporation – IFC) з метою підвищення обізнаності у сфері безпечності харчових продуктів 17.10.2023 відбувся вебінар на тему: “Презентація українського перекладу Глави 3 “Система управління безпечністю харчових продуктів: підходи та техніки” Посібника IFC з питань безпечності харчових продуктів”, до якого долучилися спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області.

Під час заходу учасники мали змогу ознайомитися з матеріалами посібнику, а саме інструментами та методами, які використовують для забезпечення безпечності харчових продуктів, зокрема:
– загальною інформацією про Hazard Analysis and Critical Control Points (НАССР);
– видами програм-передумовами (ПП) як набір практик та умов, які мають бути виконані перед та під час впровадження HACCP.