Проведено вебінар на тему «Загальні принципи та вимоги у процесі виробництва, розповсюдження та споживання реклами»

 

У Головному управлінні Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у Рівненській області працівниками відділу контролю за рекламою, дотриманням антитютюнового законодавства та пробірного контролю 12 травня 2021 року  проведено вебінар стосовно розгляду питань сучасної рекламної практики та контролю за додержанням законодавства про рекламу.

Учасниками вебінару були представники рекламних агенцій Рівненської області та інші зацікавлені особи. Від Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області  участь в вебінарі брали начальник відділу контролю за рекламою дотриманням антитютюнового законодавства та пробірного контролю  управління захисту споживачів Рачинський В. Б., головні спеціалісти відділу контролю за рекламою дотриманням антитютюнового законодавства та пробірного контролю Андрусенко В. П. і Ткачук О. П. та провідний спеціаліст відділу контролю за рекламою дотриманням антитютюнового законодавства та пробірного контролю Ковальчук І.В.

На вебінарі обговорювалися питання про загальні вимоги та принципи реклами, питання ідентифікації реклами та її розміщення. Також розглядалися питання про особливості рекламування деяких видів товару і відповідальності за порушення законодавства про рекламу.

В обговоренні тематики вебінару ставилися запитання на які було дано ґрунтовну відповідь.