Повідомлення системи RASFF від 19 лютого 2020 року №2021.0214-fup 6

 

Головне управління Держпродспоживслужби в Рівненській області інформує про надходження інформаційного повідомлення системи RASFF від 19 лютого 2020 року №2021.0214-fup 6 стосовно виявлення Salmonella enterica ser. Enteritidis (presence /25g) у замороженому філе курячому, що експортувалось з Республіки Польща (виробник: Spd Eko-Grill, Soloka) до країн-членів ЄС, після чого зазначену продукцію перероблено на м’ясо механічного обвалювання (відправник: Mitar SP. z o. O., Głowno) та надіслано до України (отримувачі: ПП «Чергаро», вул. Львівська, 32, м. Червоноград, Львівська обл., 80100; ТОВ «Фреш Фуд Лоджистікс», вул. Лідавська, 1,             м. Луцьк, Волинська обл., 43016; ТОВ «Ексім Фуд», вул. Б. Хмельницького, 10, смт. Куликів, Жовківський р-н, Львівська обл., 80362).

Попереджаємо потенційних операторів ринку про виконання обов’язку, передбаченого частиною 3 статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», а саме: негайного вилучення харчового продукту з обігу та письмового інформування компетентного органу про виявлену невідповідність у строк не більше двох робочих днів.

Шановні споживачі! У разі виявлення вказаного харчового продукту, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Рівненській області за тел.: (0362) 63-36-30 або звертайтесь до територіальних управлінь.