Повідомлення системи RASFF від 08 січня 2021 року № 2020.5963 – fup 3

 

Головне управління Держпродспоживслужби в Рівненській області інформує про надходження інформаційного повідомлення системи RASFF від 08 січня 2021 року № 2020.5963 – fup 3 стосовно виявлення Salmonella (presence/25 g) у курячих крильцях, що експортувались з Республіки Польща (виробник: Wipasz Spolka Akcyjna, Olsztyn) до Королівства Данія (трейдер/брокер: Nowaco A/S, Aalborg) та до України (отримувач: ТОВ «Агропобутсервіс», вул. Михайла Грушевського, 77, с. Надичі, Жовківський район, Львівська область, 80371). Разом з тим, згідно з рахунком-фактурою, із Республіки Польща (трейдер/брокер: Nowaco A/S, Aalborg) направлено заморожену курячу печінку до ТОВ «Агропобутсервіс».

Попереджаємо операторів ринку, які використовують у виробництві та/ або здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та /або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Рівненській області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”.

Шановні споживачі! У разі виявлення вказаного харчового продукту, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Рівненській області за тел.: (0362) 63-36-30 або районні, міськрайонне та міське управління Головного управління.