Проведено вебінар «Реформування систем безпечності харчових продуктів»

 

10 та 11 червня 2020 року в рамках програми відзначення Всесвітнього  Дня безпечності харчових продуктів Держпродспоживслужба у співробітництві з Групою Світового Банку провела вебінар «Реформування систем безпечності харчових продуктів» в якому прийняли участь спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області.

Програма вебінару складалася з двох навчальних сесій, в ході яких були розглянуті  інституційні та регуляторні аспекти реформи систем безпечності харчових продуктів, оцінка ризику, перевірки та простежуваність харчових продуктів.

Тренінг проводила Катерина Онул, ведуча напрямку безпечності харчових продуктів департаменту ринків та технологій, спільної глобальної практики Світового банку та Міжнародної фінансової корпорації (M&T FCI).