Відновив роботу м’ясо-молочний павільйон в м.Сарни

 

На виконання рішення протоколу № 27 від 08.05.2020 року комісії з питань ТЕБ та НС  Сарненського району, де дозволено діяльність агропродовольчих ринків з 14.05.2020 року, відновив роботу м’ясо-молочний павільйон ФОП Гордійчук В.А. в м. Сарни по вул. Некрасова, 23.

В даному торговому закладі забезпечено всі необхідні профілактичні заходи з метою протидії поширення коронавірусної інфекції.

Дотримання профілактичних та протиепідемічних заходів при поетапному відновленні діяльності закладів торгівлі проінспектував особисто голова Сарненської районної державної адміністрації О. Кохан в присутності начальника Сарненського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Рівненській області А. Титечко та завідувача лабораторії ВСЕ В. Рудик.

При вході в м’ясо-молочний павільйон проводиться температурний скринінг продавців, покупців та відвідувачів і перевіряється наявність масок. Місця торгівлі обладнані захисними екранами з плівки між продавцями та покупцями. На вході в павільйон та біля прилавків стоять антисептики, щогодини проводиться дезінфекція робочих поверхонь. Крім того інспектори Держпродспоживслужби постійно контролюють дотримання санітарно-епідеміологічних вимог в даному павільйоні.