Про участь у роботі обласної дегустаційної комісії

 

15.11.2019 року відбулося засідання обласної дегустаційної комісії, яка діє згідно розпорядження Голови Рівненської облдержадміністрації при ДП «Рівнестандартметрологія».

У роботі дегустаційної комісії взяли участь представники Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області. Для проведення органолептичного контролю представлено продукцію двох виробників Рівненської області: ТОВ ВТП «АГРОПЕРЕРОБКА» (с. Велика Омеляна, Рівненський район) та ФОП Цап К. І. (магазин – пекарня «ГРУЗИНСЬКІ ТРАДИЦІЇ», м. Рівне, вул. Соборна, буд. 1).

ТОВ ВТП «АГРОПЕРЕРОБКА» представлено для дегустації: молоко згущене стерилізоване; сік гарбузовий з м’якоттю; соус «Томат з базиліком»; сироп «Преміум «Троянда»; топінг зі смаком фісташки.

ФОП Цап К. І. (магазин – пекарня «ГРУЗИНСЬКІ ТРАДИЦІЇ», м. Рівне, вул. Соборна, буд. 1) представлено на дегустацію грузинську випічку – пеновані з різними начинками в асортименті 5-ти найменувань.

Вся вищезазначена продукція за органолептичними показниками та за маркуванням відповідала вимогам нормативних документів і запропонована членами дегустаційної комісії до виробництва, а також комісією затверджено технологічну документацію на вищезазначену продукцію.

 

Інформацію підготовлено: В. Андрусенко