Підведені підсумки роботи Держпродспоживслужби в Рівненській області за І квартал 2019 року

 

10 травня 2019 року проведена колегія Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області по підсумках роботи служби за І квартал 2019 року.

В роботі колегії прийняли участь члени колегії, начальники управлінь та відділів структурних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області, начальники районних, Рівненського міського та Дубенського міськрайонного управлінь, начальники відділів державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, начальники обласної, районних та Рівненської міської лікарень ветеринарної медицини, директори Рівненської регіональної та міжрайонних державних лабораторій ветеринарної медицини.

На колегії були заслухані доповіді щодо роботи у таких сферах діяльності служби: безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, лабораторної діагностики, фітосанітарної безпеки, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, захисту споживачів, фінансово-господарської діяльності, правового забезпечення та інших.

Окремим питанням розглянуто рішення колегії Держпродспоживслужби України «Про підсумки роботи Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів за І квартал 2019 року», яка відбулася в Житомирі 07 травня 2019 року.

Роботу структурних підрозділів Держпродспоживслужби та установ, які відносяться до сфери її управління, у І квартал 2019 року визнано задовільною.

Колегією схвалено рішення, яке було доведено відповідним підрозділам до виконання.