Запрошуємо на семінар представників громадських об’єднань споживачів та суб’єктів господарювання

 

13 березня 2019 року об  11:00 год Головним управлінням Держпродспоживслужби в  Рівненській області буде проведено семінар для представників громадських об’єднань споживачів та суб’єктів господарювання (виробників, імпортерів та розповсюджувачів продукції) в приміщенні Костопільської районної державної адміністрації (м. Костопіль, Рівненської області  вул. Незалежності 7, зал засідань)

Навчання проводиться на виконання Плану заходів з реалізації Концепції державної політики у сфері захисту прав споживачів на період до 2020 року, затвердженою розпорядженням Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року № 983-р.

Теми семінару: 

  1. Забезпечення прав споживачів у разі придбання ним товару неналежної якості (ст. 8 Закону України «Про захист прав споживачів»);
  2. Забезпечення прав споживачів у разі придбання ним товару належної якості (ст. 9 Закону України «Про захист прав споживачів»)

В заходах візьмуть участь: керівники та спеціалісти управління захисту споживачів (спеціалісти відділу ринкового та метрологічного нагляду, відділу контролю за рекламою дотриманням  антитютюнового законодавством та пробірного контролю), сектору контролю за регульованими цінами та представники районних управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в області.

Запрошуємо  споживачів продукції та послуг, громадські об’єднання споживачів,  суб’єктів господарювання (виробників, імпортерів та розповсюджувачів продукції), представників районних державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування,  об’єднаних територіальних громад районів

Контактний телефон: (0362) 26-29-80, 26-58-47.

Представників ЗМІ просимо підтвердити участь в заході