Про участь у роботі обласної дегустаційної комісії
15.11.2019 року відбулося засідання обласної дегустаційної комісії, яка діє згідно розпорядження Голови Рівненської облдержадміністрації при ДП «Рівнестандартметрологія».
У роботі дегустаційної комісії взяли участь представники Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області. Для проведення органолептичного контролю представлено продукцію двох виробників Рівненської області: ТОВ ВТП «АГРОПЕРЕРОБКА» (с. Велика Омеляна, Рівненський район) та ФОП Цап К. І. (магазин – пекарня «ГРУЗИНСЬКІ ТРАДИЦІЇ», м. Рівне, вул. Соборна, буд. 1).
ТОВ ВТП «АГРОПЕРЕРОБКА» представлено для дегустації: молоко згущене стерилізоване; сік гарбузовий з м’якоттю; соус «Томат з базиліком»; сироп «Преміум «Троянда»; топінг зі смаком фісташки.
ФОП Цап К. І. (магазин – пекарня «ГРУЗИНСЬКІ ТРАДИЦІЇ», м. Рівне, вул. Соборна, буд. 1) представлено на дегустацію грузинську випічку – пеновані з різними начинками в асортименті 5-ти найменувань.
Вся вищезазначена продукція за органолептичними показниками та за маркуванням відповідала вимогам нормативних документів і запропонована членами дегустаційної комісії до виробництва, а також комісією затверджено технологічну документацію на вищезазначену продукцію.
Інформацію підготовлено: В. Андрусенко