У Крупецькій громаді розглянуто питання організації харчування в закладах освіти

 

13 лютого 2024 року відбулася нарада з керівниками освітніх закладів Крупецької громади за участю начальника управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Крупецької сільської ради Миколи СОВИ та головних  спеціалістів відділів державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Людмили ПАРАСЮК і безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Оксани ЛУКАШИК Дубенського районного управління  ГУ  Держпродспоживслужби у Рівненській області.

Було розглянуто питання щодо впровадження «Стратегії реформування системи шкільного харчування на період до 2027 року», схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 27.10.2023 № 990-р.

Особливу увагу присутніх акцентували на питанні дотримання вимог з організації харчування у межах реформи шкільного харчування відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку». А також питанням впровадження та виконання постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР), особливості практичного застосування програм-передумов.