Головне управління Держпродспоживслужби в Рівненській області повторно повідомляє, що на адресу Головних управлінь Держпродспоживслужби в областях неодноразово надходять звернення від споживачів, щодо неналежної якості масла селянського солодковершкового та масла селянського екстра виробник ТОВ “Пустомитівський молокозавод”, що розташований за адресою: с. Пустомити, Гощанський район, Рівненська область.

Згідно даних державного реєстру потужностей операторів ринку на які видано експлуатаційні дозволи в Рівненській області, оператор ринку ТОВ “Пустомитівський молокозавод” (с. Пустомити, Гощанський район, Рівненська область) не отримував експлуатаційного дозволу на виробництво та зберігання харчових продуктів тваринного походження.

Нагадуємо, що спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області 07.04.2022 було здійснено виїзд до ТОВ “Пустомитівський молокозавод”, що розташований за адресою: с. Пустомити, Гощанський район, Рівненська область. Під час чого встановлено, що будівля ТОВ “Пустомитівський молокозавод” перебуває у напівзруйнованому стані, територія занедбана. За результатами виїзду встановлено що за вказаною адресою виробництво не проводиться. Фальсифіковану продукцію під маркою ТОВ “Пустомитівський молокозавод” виробляють на невстановлених потужностях.

Головним управліннями Держпродспоживслужби в Рівненській області передано  матеріали до Головного управління Національної поліції в Рівненській області стосовно незаконної діяльності даного підприємства.

Уникайте придбання вищезазначеної продукції і у разі виявлення в обігу повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Рівненській області.