Проведено семінар з питань організації харчування в закладах що надають соціальні та реабілітаційні послуги

 

22 квітня 2021 року Департаментом розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту Рівненської облдержадміністрації спільно з Головним управління Держпродспоживслужби в Рівненській області на базі КЗ “Рівненський обласний центр комплексної реабілітації інвалідів” проведено семінар з питань організації харчування.

З вітальним словом та представленням порядку денного виступила Юлія ШИГОРЕВА, директор департаменту розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту Рівненської облдержадміністрації.

Про розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках в закладах освіти доповіла Тетяна ЛУЦКІВ, начальник відділу безпечності харчових продуктів управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області.

Про вимоги при складанні перспективних меню доповіла Олена АРАНЧІЙ, головний спеціаліст відділу безпеки середовища життєдіяльності управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області.

По завершенню семінару відбулося обговорення вищезгаданих питань.