Проведено семінар щодо застосування законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів операторами ринку харчових продуктів

 

15 січня 2020 року в Рівненській районній державній адміністрації  діяльність яких пов’язана із забезпеченням харчування в закладах дошкільної освіти та загальної середньої освіти Рівненського району».

В семінарі взяли участь спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області, представники відділу освіти Рівненської районної державної адміністрації, директори шкіл, завідувачі дошкільних навчальних закладів,  оператори ринку діяльність яких пов’язана із забезпеченням харчування в закладах освіти.

На початку семінару начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області Ігор Козак ознайомив учасників зі змінами до деяких законодавчих актів України щодо харчових продуктів та наголосив на відповідальності операторів ринку за порушення законодавства про харчові  продукти.

Про дотримання гігієнічних вимог до харчових продуктів на всіх стадіях їх виробництва та обігу розповів заступник начальника управління – начальник відділу державного контролю управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області Анатолій Голубовський.

Начальник відділу безпечності харчових продуктів управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області Тетяна Луцків інформувала присутніх про вимоги щодо застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках.

По закінченню семінару відбулося обговорення питань висвітлених на семінарі.