Круглий стіл з пробленмних питань, що виникають в роботі аптечних закладів під час здійснення ними діяльності з торгівлі лікарськими засобами

 

Держлікслужбою у Рівненській області організовано «круглий стіл», де обговорювались   проблемні питання, що виникають в роботі аптечних закладів під час здійснення ними діяльності з торгівлі лікарськими засобами, в т.ч. дотримання дисципліни цін.

Учасники «круглого столу»  – керівники та представники аптечних мереж «Рівнефармація», «ВІСА», «Тетрамед», «Подорожник», «Рівнеліки», «АНЦ», «Бажаємо здоров’я», «Аптека 3І», «Ваша аптека», «Здорова родина», «Центр медицини «Волинь», «Наша аптека» та інших,  обмінялись своїми думками та отримали відповіді на запитання, які виникають під час реалізації лікарських засобів.

Головний спеціаліст сектору контролю за регульованими цінами, Майдан Анатолій Віталійович, роз’яснив  вимоги законодавства щодо формування  цін на лікарські засоби, приділивши особливу увагу цінам на лікарські засоби, які реалізуються за  програмою «Доступні ліки».