ПРЕС-АНОНС

 

25 січня 2019 року відбудеться прес-конференція по підсумках роботи Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській  області за 2018 та завдання на 2019 рік.

Початок прес-конференції: 1000 год.

Місце проведення: м. Рівне. вул. Малорівненська,91,  зал засідань  Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області.

Для зручності представників ЗМІ, о 930 год. можливо надати транспорт до приміщення Рівненської облдержадміністрації, який доставить до приміщення Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області (представник Головного управління зустрічатиме біля облдержадміністрації).

Мета заходу: ознайомлення населення області з питаннями  безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, дотриманням санітарного законодавства та законодавства у сфері карантину і захисту рослин, захисту прав споживачів, контролю за регульованими цінами, проведенням лабораторних досліджень, реєстрацією сільськогосподарської техніки та іншими питаннями, які відносяться до повноважень Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області.

Регламент заходу:         

  • 10.00 – 10.30 год. – Ознайомлення з роботою Державної установи “Рівненська обласна фітосанітарна лабораторія” (виявлення та визначення у лабораторних умовах регульованих та інших шкідливих комах і кліщів та ін. )
  • 10.30 – 11.30 год. – публічний звіт; запитання та відповіді.

Розглядатимуться питання:

  1. Основні функції та стратегічні завдання Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області
  2. Безпечність харчових продуктів, поширення небезпечних інфекційних хвороб тварин та птиці (африканська чума свиней, вузликовий дерматит, сказ та інші)
  3. Епідеміологічна ситуація в області, робота управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства. Санітарно-гігієнічний моніторинг води, харчових продуктів в дошкільних, загальноосвітніх навчальних та соціальних закладах.
  4. Захист території області від проникнення карантинних організмів та пошкодження сільськогосподарської продукції шкідниками.
  5. Управління захисту  споживачів – допомогти, роз’яснити, захистити – аналіз роботи.
  6. Особливості контролю за регульованими цінами.
  7. Реєстрація сільськогосподарської техніки.

В прес-конференції братимуть участь: начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області – Лазарчук Володимир Степанович, начальники структурних управлінь та відділів за напрямками діяльності Головного управління.

Просимо підтвердити участь в прес-конференції: інформацію про учасників просимо надати до 18.00 год. 23 січня 2019 року

Контактна особа: Шай Ірина Анатоліївна – начальник відділу організаційного забезпечення, тел. 095-635-56-43, 067-262-02-80, 63-36-30