Семінар для працівників закладів інтернатного типу
За ініціативи Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області та управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації 9 листопада 2018 року відбувся семінар для працівників харчоблоків та дієтичних сестер закладів інтернатного типу на тему: «Дотримання вимог санітарного законодавства у закладах інтернатного типу. Вимоги до безпечності і якості харчових продуктів».
Обговорено вимоги щодо організації роботи харчоблоків, ведення документації, дотримання вимог санітарних норм та правил і безпечності і якості харчових продуктів. Розглянуто питання обов’язків працівників харчоблоків та відповідальність за порушення вимог у сфері безпечності і якості харчових продуктів.
У нараді прийняли участь: Ладюк Ольга Дмитрівна – заступник начальника управління – начальник відділу виховної роботи та соціального захисту дітей управління освіти і науки облдержадміністрації, Аранчій Олена Валеріївна та Пузирко Володимир Миколайович – головні спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області.