Семінар для працівників закладів інтернатного типу

 

За ініціативи Головного управління Держпродспоживслужби  в Рівненській області та управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації  9 листопада  2018 року відбувся семінар  для працівників харчоблоків та дієтичних сестер  закладів інтернатного типу на тему:   «Дотримання вимог санітарного законодавства  у закладах інтернатного типу.  Вимоги до безпечності і якості харчових продуктів».

Обговорено вимоги щодо організації роботи харчоблоків, ведення документації, дотримання вимог санітарних норм та правил і  безпечності і якості харчових продуктів. Розглянуто питання обов’язків працівників харчоблоків та відповідальність  за порушення вимог у сфері безпечності і якості харчових продуктів.

У нараді прийняли участь:  Ладюк Ольга Дмитрівна – заступник  начальника управління – начальник відділу виховної роботи та соціального захисту дітей управління освіти  і науки  облдержадміністрації,   Аранчій Олена Валеріївна  та  Пузирко Володимир Миколайович – головні спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області.