Керівникам навчальних закладів, що здійснюють підготовку трактористів-машиністів

 

Відповідно до п. 37 Постанови Кабінету Міністрів України від 02.04.1994 №217 «Про затвердження Положення про порядок видачі посвідчень тракториста-машиніста» навчальні заклади, які займаються професійною підготовкою, перепідготовкою і підвищенням кваліфікації трактористів-машиністів повинні бути зареєстровані в Головному управлінні Держпродспоживслужби за місцем їх знаходження.

Відповідно до п. 38 Постанови чисельність навчальних груп з професійної підготовки, перепідготовки і підвищення кваліфікації трактористів-машиністів повинна становити не більше 30 осіб. Навчальні заклади, не пізніш як через 15 днів після початку занять зобов’язані зареєструвати кожну навчальну групу.

Реєстрація навчальних груп проводиться в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Рівненській області за адресою: вул. Малорівненська, 91 м. Рівне, 33025 тел. (0362) 63-36-30, e-mail: vetmed@rivneprod.gov.ua.

Всі листи з списками осіб, які будуть проходити професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації направляються на ім’я начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області – Лазарчука Володимира Степановича.

В разі порушення термінів – реєстрація навчальних груп та послідуюча атестація учнів (студентів) проводитися не буде.

Просимо чітко дотримуватися зазначених вимог Постанови.