12 вересня відбудеться семінар щодо захисту прав споживачів

 

12 вересня 2018 року Головне управління Держпродспоживслужби в  Рівненській області проведе семінар для представників громадських об’єднань споживачів та суб’єктів господарювання (виробників, імпортерів та розповсюджувачів продукції).

Початок заходу: о 11:00 год.

Місце проведення: м. Дубно, Рівненської області, вулиця Данила Галицького 17, зал засідань Дубенської районної державної адміністрації, 4 поверх.

Мета: детально роз’яснити Учасникам заходу основні тези Закону України «Про захист прав споживачів», зокрема, ознайомити з правами та обов’язками споживачів. Навести конкретні приклади, надати поради, які у подальшому дозволять захистити права споживачів. Обговорення питання необхідності додержання вимог законодавства у  сфері державного ринкового нагляду та дотримання Закону України «Про рекламу». Дотримання законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів.

Навчання проводиться у відповідності до п. 14 Плану заходів з реалізації Концепції державної політики у сфері захисту прав споживачів на період до 2020 року, затвердженою розпорядженням Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року № 983-р., наказом Держпродспоживслужби від 18.05.2018 № 409 затвердженої Дорожньої карти щодо виконання Плану заходів з реалізації Концепції державної політики у сфері захисту прав споживачів на період до 2020 року.

В заходах візьмуть участь: керівники та спеціалісти управління захисту споживачів (спеціалісти відділу ринкового та метрологічного нагляду, відділу контролю за рекламою дотриманням  антитютюнового законодавством та пробірного контролю).

Запрошуються: представники районних державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування,  об’єднаних територіальних громад районів, громадських об’єднань споживачів та суб’єктів господарювання (виробників, імпортерів та розповсюджувачів продукції).

Контактний телефон: (0362) 26-29-80, 26-58-47.

Представників ЗМІ просимо підтвердити участь в заході.