Семінар щодо впровадження системи HACCP у закладах дошкільної освіти

 

16 грудня 2019 року у сесійній залі Сарненської міської ради відбувся семінар щодо впровадження системи HACCP у закладах дошкільної освіти міста Сарни.

Відкрила семінар міський голова Світлана Усик. У заході взяли участь Анатолій Титечко – начальник Сарненського районного управління Держпродспоживслужби, Раїса Сергійчук – фельдшер-санітарний відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, завідувачки, медсестри та кухарі закладів дошкільної освіти міста.

Довідково. Впровадження системи НАССР або Системи якості управління безпечністю харчових продуктів – це перш за все запобіжні дії, систематична ідентифікація, оцінка та контроль потенційних небезпечних чинників (біологічних, хімічних, фізичних), що виникають у процесі виробництва продукції. Система НАССР у харчовій промисловості в Україні націлена охопити всі аспекти безпеки продукції кожної ланки харчового ланцюга, від вирощування і збору врожаю, придбання сировини і до моменту використання харчового продукту споживачем.