Семінар – навчання на тему: “Вимоги до безпечності та якості молока та молочних продуктів”

 

11 грудня 2019 року в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Рівненській області було проведено семінар – навчання на тему: “Вимоги до безпечності та якості молока та молочних продуктів”.

В семінарі – навчанні взяли участь  керівниками молокопереробних підприємств області,  начальниками районних, міськрайонного та міського управлінь Головного управління.

Семінар відкрив начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області Володимир Лазарчук, який наголосив на дотримані операторами ринку загальних гігієнічних вимог  щодо поводження з харчовими продуктами.

Начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області Ігор Козак наголосив про відповідальність операторів ринку за порушення законодавства про харчові  продукти.

Про дотримання гігієнічних вимог до харчових продуктів на всіх стадіях їх виробництва та обігу, вимог до безпечності та якості молока і молочних продуктів розповів заступник начальника управління – начальник відділу державного контролю управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області Анатолій Голубовський.

Начальник відділу безпечності харчових продуктів управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області Тетяна Луцків інформувала про випадки фальсифікації молочних продуктів та вимоги щодо їх маркування, застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках.

По закінченню семінару відбулося обговорення питань висвітлених на семінарі.