Про участь у роботі обласної дегустаційної комісії

 

08.11.2019 року відбулося засідання обласної дегустаційної комісії, яка діє згідно розпорядження Голови Рівненської облдержадміністрації при ДП «Рівнестандартметрологія». У роботі дегустаційної комісії взяли участь представники Головного управління Держпродспоживслужби  в  Рівненській  області.

Для проведення органолептичного контролю представлено продукцію 3 виробниками Рівненської області:

  • ДП «Радивилівський комбінат хлібопродуктів» (м. Радивилів);
  •  ТзОВ  –  Фірма   «ОТТІМО»  (м. Рівне);
  • ФОП Майстров В. Д. (с. Стовпин, Корецький район, Рівненська область).

ДП «Радивилівський комбінат хлібопродуктів» представив борошно та крупи власного виробництва;  ТзОВ  –  Фірма   «ОТТІМО» представила горішки арахісу в асортименті; кукурудзяні палички в асортименті; попкорн в асортименті; ФОП Майстров В. Д. представив ковбасні вироби в асортименті.

Вся вищезазначена продукція за органолептичними показниками та за маркуванням відповідала вимогам нормативних документів і запропонована членами дегустаційної комісії до виробництва, а також комісією затверджено технологічну документацію на вищезазначену продукцію.

Інформацію підготовлено:

В. Андрусенко