Семінар для представників громадських об’єднань споживачів та суб’єктів господарювання

 

06 листопада 2019 року Головним управлінням Держпродспоживслужби в Рівненській області буде проведено семінар для представників громадських об’єднань споживачів та суб’єктів господарювання (виробників, імпортерів та розповсюджувачів продукції).

Початок заходу: о 17:00 год.

Місце проведення: м.Рівне, вул. Лермонтова, 6, поверх 1. Майстерня міста.

Мета: детально роз’яснити Учасникам заходу основні тези Закону України «Про захист прав споживачів», зокрема, ознайомити з правами та обов’язками споживачів. Забезпечення прав споживачів в разі укладання договору поза торговельними або офісними приміщеннями (стаття 12 Закону України «Про захист прав споживачів»), забезпечення прав споживачів у разі укладання договору на відстані ( стаття 13 Закону України «Про захист прав споживачів»). Навести конкретні приклади, надати поради, які у подальшому дозволять захистити права споживачів.

Навчання проводиться у відповідності до п. 14 Плану заходів з реалізації Концепції державної політики у сфері захисту прав споживачів на період до 2020 року, затвердженою розпорядженням Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року № 983-р., наказом Держпродспоживслужби від 18.05.2018 № 409 затвердженої Дорожньої карти щодо виконання Плану заходів з реалізації Концепції державної політики у сфері захисту прав споживачів на період до 2020 року.

В заходах візьмуть участь: керівники та спеціалісти управління захисту споживачів

Запрошуються: представники районних державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, об’єднаних територіальних громад районів, громадських об’єднань споживачів та суб’єктів господарювання (виробників, імпортерів та розповсюджувачів продукції), представники ЗМІ.

Контактний телефон: (0362) 62-85-72, 63-15-55.