Проведено зустріч з учасниками клубу «Юні правознавці»

 

12 березня спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області взяли участь в засіданні клубу «Юні правознавці», який діє в продовж останнього часу на базі бібліотеки та ЗОШ № 8. Тема засідання «Право в нашому житті».

Захід присвячений Всесвітньому дню прав споживачів, який 15 березня 1983 року було закріплено у міжнародному календарі святкових дат.

Представники управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області розповіли юним громадянам про захист прав споживачів з боку держави, належну якість продукції та обслуговування, безпеку продукції, необхідну, доступну, достовірну та своєчасну інформацію про продукцію.

Присутні обговорювали дії споживача, які він повинен чинити для захисту своїх прав. Під час спілкування члени клубу моделювали ситуаційні завдання, які потребували детального пояснення спеціалістів.

Захід було спрямовано на розвиток правових знань та свідоме застосування правових норм у повсякденному житті людини, поглибленню правової культури молоді.