Нарада по підведенню підсумків роботи управління фітосанітарної безпеки за 2018 рік

 

07 лютого 2019 року відбулась нарада по підведенню підсумків роботи управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області за 2018 рік.

У нараді прийняли участь в.о. начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області Костюк О.В., директор ДУ «Рівненська обласна фітолабораторія» Вікторчук Р.В., спеціалісти управління фітосанітарної безпеки.

З доповіддю про виконану роботу управління за звітний період виступала начальник управління фітосанітарної безпеки Патрашка В.П., визнавши роботу спеціалістів структурних підрозділів управління задовільною.

В доповіді було вказано на досягнення та недоліки як структурних підрозділів, так і окремих спеціалістів, здійснено аналіз кількісного і якісного складу працівників управління, а також надано пропозиції щодо визначення пріоритетів роботи управління на 2019 рік.

Керівники структурних підрозділів управління фітосанітарної безпеки відзвітувались про проведену роботу в межах компетенції, а також звернули увагу на проблемні питання та шляхи їх вирішення в 2019 році.