Відбулась прес-конференція

 

25 січня 2019 року  у Головному управлінні Держпродспоживслужби  в Рівненській області відбулась прес-конференція за участю представників ЗМІ. Тема прес-конференції – підведення підсумків результатів роботи Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області за 2018 рік.

В ході прес-конференції підніматись актуальні питання щодо стану виконання протиепізоотичних заходів, забезпечення реалізації державної політики у сфері державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, у галузі ветеринарної медицини та захисту прав споживачів, фітосанітарної безпеки, контролю за регульованими цінами, реєстрації сільськогосподарської техніки.

  В рамках проведення прес-конференції, журналістів ознайомили з роботою Державної установи «Рівненська обласна фітосанітарна лабораторія». Начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області  Володимир Лазарчук наголосив, що підвищення рівня проведення фітосанітарних аналізів надасть можливість здійснювати контроль якості сільськогосподарської продукції, яка виробляється  в області та при її експорті.

Також були окреслені пріоритетні завдання для Держпродспоживслужби в Рівненській області на 2019 рік.

Володимир Лазарчук та профільні спеціалісти відповіли на питання, які найбільш цікавили журналістів.