Відбувася семінар на тему “Сучасна рекламна практика та контроль за додержанням законодавства про рекламу”

 

Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів разом з громадською організацією ,,Всеукраїнська рекламна коаліція” 2 листопада 2018 року у м. Києві проведено семінар стосовно розгляду питань сучасної рекламної практики та контролю за додержанням законодавства про рекламу. Учасниками семінару були представники територіальних органів Держпродспоживслужби. Від Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області  участь в семінарі брав начальник відділу контролю за рекламою дотриманням антитютюнового законодавства та пробірного контролю  управління захисту споживачів Рачинський В. Б.

Генеральний директор ВГО ,,Всеукраїнська рекламна коаліція” Максим Лазебник інформував учасників семінару про правове регулювання реклами в Україні. Також було дано роз’яснення як на практиці потрібно приймати рішення по визнанню реклами недобросовісною, такою що не відповідає нормам чинного законодавства. Було проведено аналіз рекламних матеріалів які направляються на експертизу територіальними органами Держпродспоживслужби.

В обговоренні тематики семінару усі учасники висловили побажання  продовжувати та розвивати співпрацю державного органу з ВГО ,, Всеукраїнська рекламна коаліція”.