Підведені підсумки роботи Держпродспоживслужби в Рівненській області за 9 місяців 2018 року

 

01 листопада 2018 року проведена колегія Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області по підсумках роботи служби за 9 місяців 2018 року.

В роботі колегії прийняли участь:

  • члени колегії,
  • начальники управлінь та відділів структурних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області,
  • начальники районних, Рівненського міського та Дубенського міськрайонного управлінь,
  • начальники відділів державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства,
  • начальники обласної, районних (міських) лікарень ветеринарної медицини,
  • директори Рівненської регіональної та міжрайонних державних лабораторій ветеринарної медицини,
  • директор ДУ «Рівненська обласна фітосанітарна лабораторія»,
  • директор ВАТ «Рівневетзоопромпостач».

На підсумковій колегії були заслухані доповіді щодо роботи у таких сферах діяльності служби:

  • безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини,
  • лабораторної діагностики, фітосанітарної безпеки,
  • державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства,
  • захисту споживачів,
  • фінансово-господарської діяльності та інших.

Окремим питанням розглянуто рішення колегії Держпродспоживслужби України «Про підсумки роботи Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів за 9 місяців 2018 року та завдання на ІV квартал 2018 року», яка відбулася в Києві 18 жовтня 2018 року.

Роботу  за 9 місяців 2018 року структурних підрозділів Держпродспоживслужби та установ, які відносяться до сфери її управління, визнано задовільною.

Колегією схвалено рішення, яке було доведено відповідним підрозділам до виконання.