Увага! Семінар для представників громадських об’єднань споживачів та суб’єктів господарювання

 

26 серпня 2018 року о 11:20 у місті Сарни Рівненської області Головним управлінням Держпродспоживслужби в Рівненській області буде проведено семінар для представників громадських об’єднань споживачів та суб’єктів господарювання (виробників, імпортерів та розповсюджувачів продукції).

Місце проведення:

м. Сарни, вул. Демократична 51, малий зал засідань Сарненської районної державної адміністрації.

Навчання проводиться у відповідності до п. 14 Плану заходів з реалізації Концепції державної політики у сфері захисту прав споживачів на період до 2020 року, затвердженою розпорядженням Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року № 983-р. та Дорожньої карти щодо виконання Плану заходів з реалізації Концепції державної політики у сфері захисту прав споживачів на період до 2020 року, затвердженої наказом Держпродспоживслужби від 18.05.2018 № 409.

Питання до розгляду:

  • упередження порушень прав споживачів та недопущення на ринок непродовольчих товарів продукції, яка не відповідає встановленим вимогам
    чи є фальсифікованою;
  •  обговорення питання необхідності додержання вимог законодавства у сфері захисту прав споживачів та законодавства у сфері
    державного ринкового нагляду;
  •  об’єкти державного цінового регулювання в Україні;
  •  дотримання Закону України «Про рекламу».

В заходах візьмуть участь: керівники та спеціалісти управління захисту споживачів (спеціалісти відділу ринкового та метрологічного нагляду, відділу контролю за рекламою дотриманням антитютюнового законодавством та пробірного контролю), сектору контролю за регульованими цінами та представники районних управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в області.

Запрошуються:

представники районних державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, об’єднаних територіальних громад районів, громадських об’єднань споживачів та суб’єктів господарювання (виробників, імпортерів та розповсюджувачів продукції).

Контактний телефон:

(0362) 26-29-80, 26-58-47.