Відбулася виробнича нарада

 

15 червня 2018 року в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Рівненській області відбулася нарада з питань виконання договорів на проведення лабораторних послуг, що заключені по тендерних процедурах закупівлі, та організації лабораторно-інструментальних досліджень при заходах державного нагляду і розслідуванні спалахів інфекційних захворювань та масових отруєнь людей. Лабораторні дослідження для потреб державного нагляду будуть проводитися по 13 заключених договорах із ДУ «Рівненський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» та по 3 договорах із Рівненською регіональною державною лабораторією Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Тонконоженко Василь Олександрович ознайомив присутніх із матеріалами всеукраїнської наради-семінару «Актуальні питання здійснення державного нагляду у сфері санітарного законодавства», яка проходила 12-13 червня 2018 року в Держпродспоживслужбі України.

Окремим питанням розглянуто стан профілактики особливо небезпечних захворювань тварин та організації протиепізоотичних заходів територіальними управліннями.

В нараді прийняли участь начальники територіальних управлінь та начальники відділів державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства. Всього присутніх – 49 осіб. Головував на нараді начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області Лазарчук Володимир Степанович.