Споживач має право

 

21 березня 2018 року  у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки відбулась тематична зустріч на тему «Споживач має право: захист прав споживачів в Рівненській області».

У заході приймали участь:

  1. Фесянов П.О. – начальник управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області
  2. Ледньова В.П. – начальник відділу ринкового та метрологічного нагляду управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області.
  3. Рачинський В.Б. – начальник відділу контролю за рекламою, дотримання антитютюнового законодавства та пробірного контролю управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області.
  4. Пузирко В.М. – головний спеціаліст управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії.
  5. Копель В.П. – лікар-санолог Рівненського обласного Центру здоров’я.

На заході були присутні студенти та викладачі Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу, користувачі РОУНБ, студенти НУВГП.

Метою заходу було інформування присутніх про завдання, діяльність, повноваження та структуру  управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області і управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області. Висвітлено інформацію про роботу відділів управління захисту споживачів, порядок подання звернень, заяв, ознайомлення з правами споживачів при придбанні товарів, робіт, послуг наданих у різних сферах. Роз’яснено Закон України «Про захист прав споживачів», Закон України «Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції», Закон України «Про безпечність нехарчової продукції», Закон України «Про рекламу» та інші нормативно-правові акти.