ПРЕС-АНОНС

 

21 лютого 2018 року відбудеться прес-конференція по підсумках роботи Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській  області за 2017 рік.

Початок прес-конференції:  о 1430 год.

Місце проведення:   м. Рівне. вул. Малорівненська,91,  зал засідань  Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області

Для зручності представників ЗМІ, о 1400 год. буде надано транспорт до приміщення Рівненської облдержадміністрації, який доставить до приміщення Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області (представник Головного управління зустрічатиме біля облдержадміністрації)

         Мета заходу: ознайомлення населення області з питаннями  безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, дотриманням санітарного законодавства та законодавства у сфері карантину і захисту рослин, захисту прав споживачів, контролю за регульованими цінами, проведенням лабораторних досліджень, реєстрацією сільськогосподарської техніки та іншими питаннями, які відносяться до повноважень Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області.

     Регламент заходу:14.00 – 14.30 год. – ознайомлення з роботою Регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини;

14.45 – 15.00 год. – публічний звіт;

15.00 – 15.30 год. – запитання та відповіді.

Розглядатимуться питання:

  1. Основні функції та стратегічні завдання служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів
  2. Безпечність харчових продуктів, поширення небезпечних інфекційних хвороб тварин та птиці (африканська чума свиней, вузликовий дерматит, сказ та інші)
  3. Епідеміологічна ситуація в області, робота управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства. Соціально-гігієнічний моніторинг води, харчових продуктів в дошкільних, загальноосвітніх навчальних та соціальних закладах
  4. Захист території області від проникнення карантинних організмів та пошкодження сільськогосподарської продукції шкідниками.
  5. Управління захисту споживачів – допомогти, роз’яснити, захистити – аналіз роботи.
  6. Особливості контролю за регульованими цінами (Програма «Доступні ліки», формування тарифів в житлово-комунальній сфері)
  7. Реєстрація сільськогосподарської техніки.

В прес-конференції братимуть участь: начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області – Лазарчук Володимир Степанович, начальники структурних управлінь та відділів за напрямками діяльності Головного управління.

Просимо підтвердити участь в прес-конференції: інформацію про учасників просимо надати до 18.00 год. 20 лютого 2018 року

Контактна особа: Шай Ірина Анатоліївна – начальник відділу організаційного забезпечення, тел. 095-635-56-43, 067-262-02-80, 63-36-30