Підведені підсумки за 2017 рік

 

24 січня 2018 року в Радивилівській районній державній лікарні ветеринарної медицини за участю начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області Лазарчука Володимира Степановича та спеціалістів Радивилівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області відбулась нарада по підсумках роботи Радивилівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області та установ ветеринарної медицини Радивилівського району за 2017 рік.

Вцілому робота Радивилівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області та ветеринарних установ Радивилівського району визнана задовільною.
Впродовж січня 2018 року аналогічні наради відбулися в усіх районних, Рівненському міському та Дубенському міськрайонному управліннях, лікарнях державної ветеринарної медицини та державних лабораторіях.
Начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області Лазарчук В. С. також прийняв участь у підсумкових нарадах, які були проведені в Гощанському, Дубровицькому, Зарічненському та Рівненському районних управліннях.