Інформація щодо випробувань споживчих товарів

 

Управлінням захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області під час здійснення планових перевірок 2017 року на предмет дотримання законодавства про захист прав споживачів та законодавства про державний ринковий нагляд, здійснено відбір зразків продукції, для подальшого проведення лабораторних досліджень на предмет відповідності вимогам нормативно-правових актів стосовно безпеки для життя, здоров’я та майна споживачів і навколишнього природнього середовища.

За результатами проведених досліджень встановлено, що зразки продукції відображені в таблиці, не відповідають вимогам нормативно-правових актів стосовно безпеки для життя, здоров’я та майна споживачів і навколишнього природнього середовища.

Враховуючи зазначене та з метою попередження споживачів про продукцію, що не відповідає вимогам нормативно-правових актів стосовно безпеки для життя, здоров’я та майна споживачів і навколишнього природнього середовища, інформуємо про продукцію яка не відповідає встановленим вимогам та при її використанні за призначенням може становити загрозу життю та здоров’ю споживач, а саме: гірлянда новорічна електрична 50 ламп мультиколор 2,5 м. APT: NYA170014C та чайник електричний TM «Magio» модель MG-526. Випробування дев’яти зразків тривають.